Contact

Algemene vragen kun je het makkelijkste stellen via het contactformulier. Deze vragen worden zo spoedig mogelijk per email aan jou beantwoord. 

Ben je nieuw bij de Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen, heb je graag direct persoonlijk contact en wil je snel geholpen worden? Plaats dan direct een Balans op Maat bestelling en je ontvangt nog dezelfde dag bel voorstellen. Doel van dit consult is om inzicht te krijgen in de situatie van jouw kind, praktische suggesties te doen en daarbij samen een Balans op Maat samenstelling te bepalen. Na het consult wordt de samenstelling veelal dezelfde dag maar in ieder geval binnen 48 uur zorgvuldig volgens het strikte Bach protoctol gemaakt, verzegeld en verstuurd.

Natuurlijk kun je ook eerst een consult aanvragen en dan na afloop van deze intake beslissen om een bestelling voor Balans op Maat druppels doen. Stuur in dat geval altijd via het contactformulier hiervoor een verzoek en geef duidelijk aan voor wie het consult bedoeld is (naam, leeftijd, j/m, achtergrond). Ook in dit geval ontvang je vervolgens een toegangslink tot de online agenda, je maakt je keuze, ontvangt een bevestiging en nemen wij op de jou gekozen tijd contact met je op. De belkosten zijn voor onze rekening.

Antwoorden op veelgestelde vragen kun je terugvinden bij de FAQ (Frequently Asked Questions). Is er toch nog een vraag waarop je het antwoord niet terug kunt vinden op deze website, dan kan je desgewenst ook bellen op nummer 06-47487559. Dit kan tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag tussen 9:00u en 10:00u. De kosten voor dit gesprek zijn jouw gebruikelijke belkosten.

De consulten vinden op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00u en 13:00u uitsluitend plaats op afspraak.

Contact gegevens: Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen, Queridostraat 31 Haarlem

Klantenservice: 06-47487559 

Geregistreerd Bach Practitioner: NLP-2016-0303R

Kvk: 59783664

BTW: NL130059973B01

Herroeping: Balans op Maat samenstellingen van Bachbloesempraktijk Balans die worden samengesteld aan de hand van een consult, worden voor de consument op Maat gemaakt en kunnen omwille van hygiënische reden niet geretourneerd worden. Hiervoor geldt geen bedenktijd. Met verwijzing naar artikel 10 van de algemene voorwaarde. 

Prijzen: De prijzen zoals genoemd op de site zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten.

Verzendkosten: Deze verzendkosten bedragen binnen NL €5,- 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel