Bach Rescue druppels en

 Bach rescue nacht voor €10.-

 BACH RESCUE druppels:  Bij een gevoel van paniek, angst en onrust. Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE druppels. Dit is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems.  Bach Rescue wordt gebruikt net op die momenten dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken. Tijdens presentaties, examens, stress of wanneer er heftige gebeurtissen plaatsvinden in jouw leven.

Je kunt de Bach Rescue druppels de gehele dag door innemen. 

 BACH RESCUE Nacht druppels voor rust in je hoofd:  Bij een gevoel van paniek, angst, stress, onrust en een vol hoofd. Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE® Nacht Druppels. Dit is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de zes Bach bloesems. Ook om overdag te gebruiken voor meer rust in je hoofd.  

Bach Rescue nacht druppels geven jou geduld, rust en kalmte, troost, meer in het hier en nu,  grip op je geest en rust in je hoofd. 

 Bach druppels en Bach nacht druppels

Kan langere tijd gebruikt worden, werkt niet versuffend. Met 100% natuurlijke ingrediënten, geschikt voor vegetariërs en veganisten. Volwassenen, kinderen en huisdieren. 
Inhoud pipetflesje van 20 ml. Twee maanden houdbaar.
6 druppels per keer op de tong of ook te gebruiken met de glazen verstuiver of duurzame kunststof verstuiver

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel