Woedeaanvallen en boosheid door Overprikkeling 

Er zijn kinderen die constant een onrust in het lijf ervaren. Ze zullen ook snel boos worden wanneer er iets gebeurt wat fout gaat. Je kunt dit herkennen bij jouw kind als er bijvoorbeeld twee legosteentjes niet van elkaar gaan. Hij/zij is dan snel gefrustreerd. Sommige worden zelfs gelijk enorm boos en zullen het gemaakte legobouwwerk slopen. 
Herken je dit? Dan is zijn/haar emmertje constant halfvol door de onrust van binnenuit. Bachbloesem zal een goede ondersteuning zijn om dit emmertje een beetje leger te maken.

Balans voor Kinderen vindt persoonlijk contact erg belangrijk.  Ik, Gon, ben een ervaren moeder met een zoon met autisme en ben vaak tegen dezelfde problemen aangelopen als jij nu ondervindt. 

Bachbloesem is een 100% natuurlijk alternatief voor kinderen die snel overprikkeld raken. Wanneer je wilt beginnen dan ben je welkom om het contactformulier in te vullen. Plaats je nu een bestelling Balans op Maat  dan ben je snel aan de beurt voor een consult om de juiste samenstelling te bespreken. 

Na ontvangst van jouw bestelling of contactformulier sturen wij een beveiligde toegangslink tot de online agenda.  Hierin kun je zelf een passende tijd kiezen voor het telefonisch consult met Gon. Dit gesprek kan vaak binnen een week plaats vinden. Doel van dit consult is om te bespreken waar jouw kind en zijn omgeving dagelijks tegen aanloopt en mee worstelt.  Op basis van jouw verhaal zal ik praktische adviezen en inzicht geven waar je direct mee aan de gang kan. Vaak nog dezelfde dag wordt het pakket naar jou verstuurd. 

Heb je nog vragen?  Misschien staat het antwoord bij veelgestelde vragen  maar is dat niet het geval?  Stel je vraag dan  in het contactformulier en ik beantwoord jouw vragen spoedig. 

Altijd op basis van een telefonisch consult 
Praktische adviezen om jouw kind beter te begrijpen en te begeleiden
We bespreken meerdere gedragskenmerken en (sociaal) emotioneel gedrag
Werkt geleidelijk, niet verslavend en is 100% natuurlijk 
Wordt standaard geleverd in twee flesjes van ieder 30 ml = 60 ml, voldoende voor 5 tot 7 weken

Na vijf weken volgt het tweede gesprek om de voortgang te bespreken. 

Wanneer je na het eerste gebruik van de Balans op Maat tevreden bent, kies dan voor Balans-op-Maat Nabestellen.

 

 • Consult Balans op Maat
  Consult Balans op Maat

  Je ontvangt twee flesjes ( 2 x 30 ml) voor 5-7 weken
  Verzending na het consult binnen 48 uur
  Elk flesje wordt zorgvuldig samengesteld
  Werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.

  € 45,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel