Bachbloesemtherapie


In de jaren 30 vond de gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog Edward Bach (1886-1936) een manier om ons te helpen, middels 38 bloesems, de positieve kanten van onszelf te laten zien. De Original Bach Flowers kunnen ons helpen om emotioneel gezond te blijven leven. Elk van de 38 Originele Bach Bloesems is uniek. De door dr. Edward Bach ontdekte bloesems is gericht op een bepaalde karaktertrek of gemoedstoestand.

 

Je kunt ze gebruiken wanneer je uit balans bent of wanneer je je niet lekker voelt, want in het algemeen wordt ervaren dat het voor het fysiek welzijn ook van belang is om emotioneel in balans te zijn.

Edward Bach was ervan overtuigd dat de geestelijke toestand van de mens een belangrijke rol speelt in het gezond blijven en in het herstel van een ziekte. Hij wilde een middel ontdekken wat de oorzaak aanpakt in plaats van het gevolg. Nadat Edward Bach 38 verschillende negatieve gemoedstoestanden had benoemd en hij jarenlang het platteland had verkend, slaagde hij erin 38 bloesems te vinden voor iedere verschillende negatieve gemoedstoestand.

DE BACHBLOESEM DRUPPELS

Door studie en ervaring kan ik de Bachbloesem samenstelling kiezen die past bij jouw persoonlijkheid en gemoedstoestand. Lichamelijke ziekten worden niet behandeld maar de Bachbloesems zorgen er voor dat je in balans komt. De therapie van Bach is compleet want  deze behandelt alle voorkomende emoties.

Bachbloesem kunnen zonder problemen gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie.  Wil je er nog meer van weten dan vind je op de pagina meest gestelde vragen de antwoorden.  Staat jouw vraag er niet bij dan kun je deze stellen via het contactformulier of chat. 

Zelf vond ik de Bachbloesem op internet toen ik zocht naar een alternatief om onze zoon te behandelen voor zijn woedeaanvallen. De Bachbloesem op maat bleek zo effectief dat we nooit medicatie gebruikt hebben.

Wil je beginnen met Bachbloesem? Lees alles over Bachbloesem op Maat

Gon de Ruijter, BFRP Bach Foundation Registered Practitioners

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel