Veelgestelde vragen over Bachbloesem 

Ervaring Bachbloesems bij Kinderen Doorgaans merk je na 10 à 14 dagen verschil. We bespreken tijdens een bel afspaak waar je kind elke dag tegen aanloopt en kiezen daar een passende Bachbloesem samenstelling bij.  Tijdens het gebruik kun je altijd je vragen via mail of whatsapp stellen. Na 5 weken hebben we de tweede bel afspraak en kunnnen we de samenstelling aanpassen indien nodig.

Waaruit bestaan Bachbloesems? Bachbloesems zijn druppels gemaakt uit natuurlijke grondstoffen namelijk planten. Het is een duurzame, natuurlijke behandelmethode dat samen gebruikt kan worden met medicatie of een ander voedingssupplement. Bachbloesems zijn vloeibaar en kunnen overal op gedruppeld worden. Ze zijn bovendien aangenaam van smaak en kunnen tevens direct op de tong gedruppeld worden. Er worden geen dieren gebruikt om te testen. Bovendien hebben de productie en gebruik van Bachbloesem geen negatieve impact op het milieu. 

Ervaring Bachbloesems bij volwassenen Doorgaans merk je na 10 à 14 dagen verschil. We bespreken tijdens een bel afspaak waar jij elke dag tegen aanloopt en kiezen daar een passende Bachbloesemsamenstelling bij.  Tijdens het gebruik kun je altijd je vragen via mail of whatsapp stellen. Na 5 weken hebben we de tweede bel afspraak en kunnnen we de samenstelling aanpassen. 

Zijn Bachbloesems veilig? De Bachbloesem samenstellingen zijn veilig voor baby, dreumes, peuter, kleuter, basisschoolkind, tiener en dus kinderen van alle leeftijden en kunnen veilig en voor langere termijn worden gebruikt. Je kunt niet overdoseren.  

Hoe geef ik Bachbloesem druppels? De Bachbloesem op maat druppels kunnen rechtstreeks in de mond worden gedruppeld of worden toegevoegd aan aanmaak limonade, frisdrank, vruchtensap, zuivel, fruit, knijpfruit, eten, etc. Handig is om drinkbekers mee naar school te geven of flesjes drinken die je thuis al voorziet van druppels. 

Hoe verdeel ik de dagelijkse dosering? Het beste is om de druppels over de gehele dag te verspreiden. Begin er mee tijdens het ontbijt, geef het mee naar school door het drinken, fruit en knijpfruit. Geef eventueel drinken met druppels mee naar de opvang of geef het in een flesje water  mee in de schooltas en eindig vlak voor het slapen gaan. De druppels kunnen ook rechtstreeks in de mond worden gegeven, let er op hierbij aanraking van het pipet met de mond te voorkomen.

Hoe bewaar ik de Bachbloesem flesjes? Bewaar de flesjes rechtopstaand, op een droge plaats op kamertemperatuur (niet in de zon of in de koelkast) en sluit ze goed af na gebruik. De houdbaarheidstermijn staat altijd op het etiket van de Bachbloesem flesjes vermeld.

Hoe snel kan je al verschil zien na het nemen van Bachbloesem? Bij sommige kinderen zijn er al direct verschillen merkbaar en bij een ander kind kan het een tijdje duren. Het is ook afhankelijk van het type emotie dat wordt behandeld. Elk kind is uniek.

Echter normaal gesproken kan je resultaat verwachten tussen de 10 à 14 dagen. Soms langer. Het ligt eraan welk gedrag we behandelen. Soms is het zo dat het met het kind psychisch of emotioneel beter gaat, zonder dat op fysiek vlak al verbetering merkbaar is. Kinderen reageren doorgaans sneller op Bachbloesem remedies dan volwassenen.

Verergering bij Bachbloesem? Soms kan in het begin van de inname van Bachbloesems een kortstondige verergering van de klachten voorkomen. Dit past in het werkingsbeeld van de homeopathie en geeft aan dat het kind intensief op de druppels reageert. Meldt de beginverergering bij jouw therapeut van Balans voor Kinderen bij het volgend consult. Als de beginverergering te sterk is dan kan direct in overleg met jouw therapeut de dosering worden verlaagd.

Hoe geef ik de Bachbloesem druppels aan mijn kind? Bachbloesem kunnen rechtstreeks in de mond worden gedruppeld of worden toegevoegd aan water, aanmaak limonade, thee, fruit, knijpfruit, tussen een boterham, appelmoesetc. Handig is om drinkbekers mee naar school te geven of flesjes drinken die je thuis al voorziet van druppels. 

Wanneer kan ik stoppen met het geven van Bachbloesem aan mijn kind? Wanneer het probleem of "negatieve' emotie waarvoor de behandeling werd gestart, is verdwenen. Aan te raden valt wanneer het goed gaat de dosering te verminderen van zes keer per dag naar vier keer per dag. Wanneer het toch weer minder gaat dan kun je de dosering weer ophogen. Gaat het beter dan kun je afbouwen en kijken hoe het gaat zonder de ondersteuning.

Kan Bachbloesem naast andere medicijnen worden gebruikt? Bachbloesem kan zonder problemen worden gebruikt in combinatie met andere medicijnen en therapieën. Ook kunnen Bachbloesems een hele goede aanvulling zijn bij het gebruik van medicatie. 

Wat als mijn kind een lactose intolerantie heeft? Bachbloesem kan gerust gegeven worden want de samenstelling is lactose- en glutenvrij en bevat ook geen kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Is er toezicht op de Bachbloesem Remedies? De Bach Remedies worden sinds 1968 geproduceerd onder de licentie van de BMCA (British Medicines Control Agency). 

Gon de Ruijter is Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP); wat is dit en wat heb ik hieraan als cliënt? Enkel diegene die de beoordelingsfase na behalen van het hoogste Niveau 3 van het Internationale Bach Opleidingsprogramma met succes heeft doorlopen, kan zich laten registreren door de Edward Bach Foundation.

Vanuit Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen werk ik volgens de gedragscode van de Edward Bach Foundation en volg bij eventuele klachten van cliënten de klachtenprocure Bescherming van de cliënt wordt gewaarborgd door de richtlijnen voor opleiding en praktijkvoering van de Foundation en door de procedure, die het mogelijk maakt om klachten over een consulent te onderzoeken. Voor de ondersteuning van het welzijn van mensen in het algemeen en voor kinderen in het bijzonder, is een uiterste zorgvuldigheid essentieel en dit is het uitgangspunt bij alles wat wij doen bij Balans voor Kinderen. 

Ziektekostenvergoeding? Bachbloesem Remedies en Bachbloesemtherapie worden in Nederland niet vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve geneeswijze komt het soms voor dat de eerste Factuur van Bachbloesem op Maat  vergoed wordt. 

Is de werking van Bachbloesem bewezen? Ondanks dat er dagelijks veel kinderen baat hebben bij de op de  Bachbloesem gebaseerde Bachbloesem samenstelling, is de werking van Bachbloesem niet klinisch bewezen. Bachbloesems zijn een 100% natuurlijk voedingssupplement. 

Let wel:  Bloesemremedies dragen bij aan het algeheel welzijn. Ze zijn niet ter vervanging van medische en of psychologische behandelingen Bloesemremedies zijn  is niet bedoeld om reguliere geneeskunde te vervangen. Ik adviseer altijd een arts te raadplegen in geval van gezondheidsproblemen. 

 • Consult Bachbloesem op Maat
  Consult Bachbloesem op Maat

  Dit is Bachbloesem op Maat

  ∙ Een bel afspraak van 30 minuten om de persoonlijke Bachbloesems te kiezen
  ∙ Je ontvangt na het consult 2 Bachbloesem flesjes (2 x 30ml) voor 5/7 weken
  ∙ Inclusief diverse (opvoed)tips en inzicht…

  € 50,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel