Mental health bach bloesem

Mental Health - Geestelijke Gezondheid

In de deze tijd wordt het steeds duidelijker hoe belangrijk geestelijke gezondheid is voor je algehele welzijn. Het onderhouden van een goede mentale gezondheid kan zoveel bijdragen aan een betere fysieke gezondheid, het verhoogt jouw productiviteit, en je ervaart een grotere levensvreugde. Hier zijn enkele stappen die je zelf kunt nemen om je geestelijke gezondheid te verbeteren.

Wat kan jezelf doen aan jouw geestelijke gezondheid?

Dit zijn misschien voor de hand liggende adviezen die je zelf ook wel kunt bedenken en het voordeel is dat je ze makkelijk kunt inzetten om je beter te voelen! 

  1. Zorg voor regelmatige beweging want dit is de basis om beter in je vel te zitten. Probeer elke dag minstens een half uur te bewegen zoals wandelen, fietsen of Yoga. Het is een fijne manier om je stress te verminderen,  het geeft je stemming een boost en het verbeterd ook jouw energieniveau

  2. Eet gezond en denk vooral ook aan omega-3 vetzuren.  Deze kunnen een grote bijdrage leveren aan een goede gemoedstoestand.

  3. Zorg voor voldoende slaap want een goede nachtrust is de basis voor een stabiele geestelijke gezondheid. 

  4. Neem de tijd om te mediteren en leef bewust (mindfulness) want dit kan je helpen om je stress te verminderen en meer in het moment te leven.  

  5. Onderhoud contact met vrienden en familie (of juist niet ;)) deel je gevoelens en vraag ze om steun als je dat nodig hebt. 

  6. Leer omgaan met stress door ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Zoek activiteiten die helpen ontspannnen zoals muziek luisteren, lezen of tuinieren.

  7.  Ken je het Flow Book for Paperlovers? Je wordt ontspannen van werken met mooi papier. Dit jaar is er speciaal voor jou een Mental Health editie. Leuk om te krijgen of cadeau te geven! 

Daarnaast kunnen Bachbloesems een unieke en waardevolle ondersteuning voor jou van binnenuit bieden bij het bevorderen van de geestelijke gezondheid. Jouw persoonlijke samenstelling richt zich op de onderliggende oorzaken van emotionele disbalans. Deze natuurlijke remedies, ontwikkeld door Dr. Edward Bach, zijn er om specifieke negatieve emoties positief te ondersteunen en het emotionele welzijn te verbeteren. De Bachbloesem druppels worden voor jou persoonlijk samengesteld en helpen precies waar nodig. Tijdens een bel afspraak bespreken we waar je dagelijks tegen aanloopt en kiezen daar een unieke Bachbloesemmix bij.

Je kunt hier direct een vrijblijvende belafpraak reserveren of een bestelling plaatsen voor jouw intake Bachbloesem op maat door Gon.

Gon de Ruijter is Bachbloesemtherapeut in Nederland. Ze heeft veel ervaring in het werken met Bachbloesems en het helpen van mensen, zowel volwassenen als kinderen, om hun emotionele balans te herstellen en te behouden. Gon heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van Bachbloesems voor verschillende emotionele en fysieke klachten.

Haar benadering is holistisch, wat betekent dat ze niet alleen kijkt naar de symptomen, maar ook naar de onderliggende oorzaken van emotionele disbalans. Ze gelooft in de kracht van natuurlijke remedies en heeft vele mensen geholpen om via Bachbloesemtherapie meer innerlijke rust en stabiliteit te vinden.

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel