Slaapproblemen-bij-kinderen

Help, Mijn Kind Slaapt Slecht! Ontdek Hoe Bachbloesems Kunnen Helpen

Als ouder wordt het na een tijdje ook zwaar dat je kind 's avonds slecht in slaap komt of niet goed doorslaapt. Als dit lange tijd aanhoudt raak je vermoeid en daalt ook jouw energie met als gevolg dat je overdag veel minder geduldig bent. 

Het lastig in slaap komen van jouw kind is niet ongewoon en kan verschillende oorzaken hebben want gedurende de dag worden kinderen blootgesteld aan talloze prikkels en beelden. Deze overstimulatie kan het moeilijk maken voor hen om tot rust te komen en in slaap te vallen. Zodra het hoofd het kussen raakt komen er allerlei gedachten boven.

Gelukkig kunnen Bachbloesems een natuurlijke en effectieve oplossing bieden.

Waarom slaapt mijn kind slecht?

Kinderen zijn als kleine sponsjes die alles om hen heen absorberen. Van de drukte op school tot de indrukken van televisie en spelletjes, al deze prikkels kunnen overweldigend zijn. Hierdoor kunnen ze:

  • Moeite hebben om zich te ontspannen
  • Angstig zijn om te gaan slapen
  • Vaak wakker worden gedurende de nacht
  • Moeite hebben om diep en rustgevend te slapen

Tips Voor een Betere Nachtrust  

Er enkele praktische tips die kunnen helpen om een betere nachtrust te bevorderen:

  • Vaste Bedtijdroutine: Zorg voor een consistent en rustig bedtijdroutine om je kind te helpen zich voor te bereiden op de slaap.
  • Beperk Schermtijd: Vermijd schermen zoals tv, tablets en smartphones minstens een uur voor het slapengaan.
  • Rustige Omgeving: Zorg voor een rustige en comfortabele slaapkameromgeving.
  • Gebruik een dagboekje: Slaapklets is een dag/nachtboekje om de dag af te sluiten. Elke dag vul je samen met jouw kind een bladzijde in en zo help je om het hoofdje iets leger te maken en de dag af te sluiten met een glimlach.

Kunnen Bachbloesems een betere nachtrust ondersteunen?

Bachbloesems zijn 100% natuurlijke druppels van bloemen en planten die de balans helpen te herstellen. Er zijn 38 verschillende Bachbloesem remedies, elk met een eigen unieke kracht uit de natuur. De druppels zijn nagenoeg smaakloos.

Bij Balans voor Kinderen stel ik persoonlijke Bachbloesemremedies samen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het kind. 

Kies voor een Persoonlijke Samenstelling 

Bij Balans voor Kinderen start ik altijd met een intake om de specifieke problemen en behoeften van jouw kind te begrijpen. Op basis hiervan stel ik een unieke combinatie van Bachbloesems samen die het beste helpen gedurende de dag én nacht van het kind.

Conclusie          

Slaapproblemen bij kinderen kunnen uitdagend zijn, maar met de juiste aanpak en natuurlijke remedies zoals Bachbloesems, kun je jouw kind helpen om weer rustig te slapen. Bij Balans voor Kinderen sta ik klaar om een persoonlijke Bachbloesemremedie samen te stellen die perfect aansluit op de behoeften van je kind. Samen kunnen we werken aan een betere nachtrust en een gelukkiger, uitgeruster kind.

Start nu met een passende ondersteuning voor de hele dag en nacht

Heb je vragen of wil je weten of Bachbloesem bij jezelf of jouw kind kan helpen? Boek direct via mijn online agenda een geprek van 15 minuten om hier erachter te komen of  reserveer een intake voor een Bachbloesem op Maat van 30 minuten. Heb je een korte vraag aan Gon dan kun je deze  via whatsapp stellen.

Vragen over BachbloesemScan deze code met de telefoon voor direct contact.

*Een afspraak kan doorgaans binnen een week plaatsvinden. 

Gon de Ruijter, BFRP*

Ik ben geregistreerd Bachbloesemtherapeut en coach met een eigen praktijk en sinds 2014. Mijn specialiteit is de behandeling van kinderen met én zonder diagnose maar die elke dag weer tegen hetzelfde gedrag aanlopen. Ik behandel ook volwassenen. 

*Erkend door de Bach Foundation Registered Practitioners

Tijdens de telefonische intake wordt de persoonlijke Bachbloesemmix  voor jouw kind gekozen en bespreken alles waar jouw kind gedurende de dag tegen aanloopt. Tevens krijg je meer inzicht en ontvang je advies en tips die je gelijk kunt toepassen.

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel