Boosheid wordt woedeaanval!

uitleg woedeaanval en hulp bij boosheid

Wat gebeurt er bij je kind wanneer boosheid ontaart in een woedeaanval?

Wat doe JIJ nou? Ik was op bezoek bij mijn vriendin. Haar zoon Justin en mijn zoon waren vrienden. Ze was boos op Justin en sprak hem streng toe. Hij was onder de indruk en zei dat hij het nooit meer zou doen en ik was verbaasd. Waarom denk je? 

Wanneer ik mijn zoon zo zou toespreken zou hij juist heel boos worden. Het was dan ook heel moeilijk om hem op te voeden want ik liep als het ware op eieren. Bij een 'Nee' had ik al kans dat dit kon ontaarden in boosheid of een woedeaanval. 

Hoe ontstaat een woedeaanval?

Mede door dit voorval heb ik mij verdiept in het onstaan van woedeaanvallen. En ik heb het antwoord gevonden. Sindsdien vertel ik deze uitleg aan veel ouders en heb zoveel kinderen van deze aanvallen afgeholpen. Niet alleen fijn voor het kind maar ook voor het hele gezin en school!
Door het gebruik van Bachbloesems kan ik veel overprikkeling behandelen. Zowel van binnenuit als van buitenaf want ik geef je inzicht en advies. Hierdoor kunnen we zorgen dat jouw kind niet meer in dit negatieve gedrag terecht komt. Er valt veel te vertellen over woedeaanvallen en ik deel graag mijn kennis om jullie te helpen.
Er zijn namelijk meerdere oorzaken waardoor deze aanvallen kunnen ontstaan. Ik heb er twee andere blogs over geschreven:
Hoe onstaat boosheid en afspraken die je kunt maken met jouw kind. Hier krijg je inzicht wat er gebeurt met jouw kind tijdens deze enorme boosheid. Je zal lezen dat het hem/haar overkomt. Hoe fijn zou het zijn als ik jouw kind hiermee kan helpen. 

Het is goed om deze blogs te delen met bijvoorbeeld grootouders, sportbegeleiders, overblijf- en leerkrachten om zo meer inzicht te geven. 
 
Heeft jouw kind het moeilijk en heb je hulp of advies nodig of wil je meer weten over mij, mijn werkwijze of over Bachbloesems, neem dan snel contact met mij op.

Ben je overtuigd en wil je beginnen met het reguleren van zijn/haar woedeaanvallen? Bestel dan Bachbloesem op Maat. Ik neem dan spoedig contact met jou op. Er volgt een persoonlijk gesprek om de samenstelling te bepalen en tevens geef ik je veel adviezen om je kind beter te begrijpen.
Heeft hij/zij wel of geen diagnose(s)? Of zit dit eraan te komen?  Ook dan ben je meer dan welkom! 

Gon de Ruijter, Coach en Erkend Bach Foundation Geregistreerd Therapeut
 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel