Tips bij hoogsensitief HSP 

HSP (High Sensitive Person) Wat kan dat voor jou betekenen?

Neem je alles wat je ziet intens in je op en voel je sfeer aan? Kan jij je goed inleven in een ander en maak jij je dan overmatig zorgen?

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden die wel bergen energie kosten en je weet misschien ook niet hoe je jouw energie juist bij jezelf kunt houden. Je hebt het gevoel of er gewoon teveel luikjes in je hoofd openstaan. Alle informatie komt tot in de kleinste detail en ongefilterd binnen.

Herkenbaar? Dit zijn TIPS om in Balans te blijven.

1. Ik heb er veel over gelezen en ben mijn HSP als Talent gaan zien met Hoofdletter T. Zie jij het als vermoeiend dan begrijp dit natuurlijk

2. Geniet van de kleine dingen in het leven en neem hier dan ook de tijd voor. Museum, een fijne wandeling in de natuur, maar ook de tijd nemen om te lezen. Voel je niet zo schuldig! Wat een heerlijk inzicht.

3. Neem tijd voor jezelf en neem de tijd om gebeurtenissen te overdenken en te verwerken.

4. Er staan mooie gesproken meditaties op  Youtube . Ik voel dan de spanning in jouw lichaam wegdrijven. Heerlijk en makkelijk toegankelijk!

5. Voordat je ga slapen kun je alles wat er nog in je hoofd opschrijven. Zo hoef je het niet meer te onthouden en zo sluit je jouw 'mindmaps' die nog open staan van die dag. Je kunt daarna nog een boek lezen om je gedachte tot rust te krijgen .

6. Tijdens de cursus Bachbloesem kwam ik erachter dat ik een samenstelling op Maat kon kiezen die mij helpt om bij mezelf te blijven. Voor mij erg fijn want dit gaf mij de bescherming van alle prikkels van buitenaf en werkte van binnenuit! Bovendien kan ik mijn werk voor mijn Praktijk Balans voor Kinderen de volle aandacht geven.

Ik hoop dat je veel aan deze tips hebt!

Mocht je vragen hebben hierover of kan ik je verder helpen met een samenstelling van Bachbloesem op Maat persoonlijk gekozen door mij? Het is fijn als je je beter voelt en tevens voelt hoe je jouw energie beter bij jezelf kunt houden.

Balans voor Kinderen ondersteunt zowel kinderen als volwassenen. Gon de Ruijter

BFRP Bach Foundation Registered Practitioners en coach

Meer Blogs 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel