Wat Zijn Bachbloesems? Een Complete Gids

Bachbloesem is een duurzame, natuurlijke behandelmethode die samen gebruikt kan worden met medicatie of andere voedingssupplementen. Het werkt juist ondersteunend en kan helpen bij rebounds die kunnen optreden bij medicatiegebruik.

Wat Zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, namelijk planten en bomen, waardoor ze volledig vega zijn. Ze komen in druppelvorm en kunnen eenvoudig worden gebruikt door ze in of op voedsel of dranken te druppelen. Deze bloesems worden niet getest op dieren en hebben geen negatieve impact op het milieu, waardoor ze een ethische keuze zijn.

De 38 Unieke Bachbloesems

Er zijn 38 verschillende Bachbloesems, elk uniek en gericht op het helpen bij specifieke dagelijkse emoties die veel energie kunnen kosten. Of je nu stress, angst, onzekerheid of andere emotionele uitdagingen ervaart, er is een Bachbloesem die kan helpen.

Hoe Snel Werkt Bachbloesemtherapie?

Bachbloesemtherapie kan binnen 10 tot 14 dagen werken, maar vaak merk ik dat een persoonlijke samenstelling al vanaf de eerste dag een verandering kan brengen. Het is ook mogelijk dat er eerst een verergering optreedt, wat enkele dagen kan aanhouden. In dat geval is het belangrijk om contact op te nemen met jouw therapeut.

Kies een Gecertificeerde Bachbloesemtherapeut

Wanneer je kiest voor deze ondersteuning, is het belangrijk om een gecertificeerde therapeut te kiezen die is aangesloten bij het Bach Centre. Alleen dan weet je zeker dat jouw Bachbloesems op maat worden gekozen en dat je persoonlijke begeleiding krijgt. Je kunt altijd met je vragen terecht en je samenstelling kan aangepast worden tijdens het gebruik.

Over Mij

Mijn naam is Gon de Ruijter en sinds 2014 heb ik een Bachbloesempraktijk.

Ik behandel zowel kinderen als volwassenen met een persoonlijk op maat gekozen Bachbloesemsamenstelling. Tijdens een telefonisch consult van 30 minuten bespreken we alles waar jij of jouw kind dagelijks tegenaan loopt. Na de intake ontvang je een pakket met daarin twee flesjes Bachbloesem op maat, genoeg voor 5 tot 7 weken. Daarnaast plannen we een tweede telefonische afspraak om de samenstelling te bespreken en eventueel aan te passen.

Persoonlijk Contact

Tijdens het gebruik van de Bachbloesemtherapie kun je mij altijd bereiken via mail of WhatsApp om al jouw vragen over het gebruik te beantwoorden. Persoonlijk contact is essentieel om ervoor te zorgen dat je de beste ondersteuning krijgt.

Je bent nu vast overtuigd en wilt snel beginnen met een persoonlijke ondersteuning.

Wil je een natuurlijke oplossing en persoonlijk advies?  

Wil jij meer informatie en de mogelijkheden bespreken, boek dan via mijn online agenda een bel afspraak en we gaan spoedig kennismaken. Wil je graag snel beginnen met een op maat gekozen ondersteuning ? Reserveer dan een intake voor Bachbloesem van 30 minuten.

Gon de Ruijter Bachbloesemtherapeut en Coach

Ontdek de natuurlijke kracht van Bachbloesems en begin vandaag nog met jouw Balans.

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel