Navigatie

Dé specialist in kinderen met specifiek gedrag

Toen onze zoon van 16 jaar, nu 8 jaar geleden, werd gediagnosticeerd met een vorm van autisme, vielen de puzzelstukjes op hun plaats en gingen we meteen op zoek naar de beste behandeling. Zoals bij veel kinderen met autisme kwam, vrij snel na de diagnose, de mogelijkheid van medicatie ter sprake. Maar hoe meer we daarover te weten kwamen, hoe meer we ervan overtuigd raakten dat methylfenidaat een “paardenmiddel”  is met de nodige ernstige bijwerkingen en negatieve effecten http://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/alcohol-drugs/overige-drugs/oppeppend/wat-is-ritalin/ .  Daar kwam nog eens bij dat we twee maanden moesten wachten voordat we terecht konden bij de kinderarts. Omdat we onze zoon sneller wilden helpen om zijn woedeaanvallen te minimaliseren ging ik op zoek naar een alternatief. 

Ik stuitte op de door de Engelse arts, bacterioloog en homeopaat Edward Bach ontwikkelde remedies, gebaseerd op bloesems die de gedragstoestand positief beïnvloeden. Er bestaan 38 verschillende remedies gericht op verschillende klachten zoals bijvoorbeeld druk en impulsief  gedrag, prikkelbaarheid, moeite met concentratie, angst, depressie en vermoeidheid. Elk van de 38 Originele Bach Bloesems is uniek. De door dr. Edward Bach ontdekte bloesems is gericht op een bepaalde karaktertrek of gemoedstoestand

Omdat de Bachbloesem een 100% natuurproduct zijn besloten we de druppels gelijk te proberen. Na een korte, moeilijke beginfase hadden we een hele andere zoon. De gesloten jongen die altijd zo met zichzelf en de “buitenwereld” in de knoop had gezeten, bloeide opeens op. Zijn heftige woedeaanvallen maakten plaats voor meer rust, openheid en genegenheid.

Mijn eigen ervaring, die zijn leven en dat van ons zo positief heeft veranderd, deed mij besluiten om de werking van Bach remedies specifiek bij kinderen verder te onderzoeken en mede ouders met kinderen  te helpen. 

Vanuit mijn praktijk ben ik geregistreerd als Bach consulent (ook wel Bach Practitioner genoemd) bij het Dr. Edward Bach Foundation in Engeland. Enkel diegenen die de beoordelingsfase na Niveau 3 van het Internationale Bach Opleidingsprogramma met succes hebt doorlopen, kunnen zich hier laten registreren. Je hebt hiermee de garantie  dat Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen werkt volgens de Gedragscode en Klachtenprocedure van de Dr. Edward Bach Foundation, een veilig en vertrouwd gevoel. 

Door mijn levenservaring, dit aangevuld met de volledige Bachbloesem opleiding en diverse (kinder-) verdiepingscursussen, heb ik inmiddels vele kinderen kunnen ondersteunen met mijn op Bachbloesem gebaseerde succesvolle Balans op Maat samenstellingen. 

We zijn snel groeiend en we helpen inmiddels veel kinderen en ouders door heel Nederland.

Vol overgave, met persoonlijke aandacht en passie werken we aan het geluk van jou en je kind.

 

Gon de Ruijter,  BFRP Bach Foundation Registered Practitioners 

   

 

 • Consult Balans op Maat
  Consult Balans op Maat

  Je ontvangt twee flesjes ( 2 x 30 ml) voor 5-7 weken
  Leverdatum 1 à 2 dagen na de bel afspraak met Gon
  Elk flesje wordt zorgvuldig na persoonlijk consult samengesteld
  Je ontvangt diverse (opvoed)tips en inzichten in jouw…

  € 45,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2020 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel