Bach bloesemmix voor jou 

Hoe ben ik begonnen met Bachbloesem? Ik heb een zoon met ASS (autisme) en toen medicatie nodig was ben eerst gaan zoeken op internet naar een alternatief omdat  de wachttijden voor hulp en de eventuele start met medicatie lang zouden duren. Hulp was snel nodig.

Na wat gegoogeld te hebben stuitte ik op Bachbloesem maar (ook) ik was eerst sceptisch. Maar na het lezen van de mooie resultaten heb ik het direct besteld. Na twee weken gebruik van Bachbloesem merkten we een positief verschil. We waren zo verwonderd en dat is de reden dat ik mij daarin ben gaan verdiepen. 

Eerst de beginnerscursus en daarna volgde een studie van vier jaar wat ik in 2015 met een erkend certificaat heb afgerond. Ik mag mij sindsdien officieel BFRP* noemen. De hoogst haalbare graad voor een Bachbloesemtherapeut.

Daarnaast diverse Bachbloesem verdieping- en coach cursussen gevolgd om nog meer inzicht in psychologie en problematiek te krijgen om zodoende een nog een betere hulp aan te kunnen bieden. Tezamen met mijn levenservaring én jarenlang een eigen Bachbloesempraktijk zul je merken dat je bij Bloesemmix een complete persoonlijke ondersteuning gaat ervaren. Het is zeker fijn om de reviews van anderen te lezen!

EEN BACHBLOESSEMIX PERSOONLIJK AFGESTEMT VOOR JOU

Heb je vragen of wil je nog deze week geholpen worden met Bachbloesemmix op Maat dan ben je welkom om het contactformulier in te vullen. Na elke aanvraag volgt een persoonlijk bel afspraak van 30 minuten om daarin te bespreken waar jij elke dag weer tegen aanloopt. 

Ik help je graag verder!

Gon de Ruijter

Geregistreerd Bachbloesem therapeut en Coach 

BFRP Erkend Bach Foundation Registered Practitioners

 

*Bachbloesem is een duurzame, natuurlijke behandelmethode welke samen gebruikt kan worden met medicatie of een ander voedingssuplement. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen namelijk planten. Bachbloesems komt in druppelvorm en kunnen overal op gedruppeld worden. Er worden geen dieren gebruikt om te testen. Bovendien hebben de productie en gebruik van Bachbloesem geen negatieve impact op het milieu. 

     Let op: Neem het voorbehoud bij medisch advies in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. 

 

 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel