Navigatie

BACHBLOESEM VOOR KINDEREN

BALANS OP MAAT

Ieder kind is uniek en een ogenschijnlijk gelijke gedrag kunnen veel verschillende onderliggende oorzaken hebben. Aansluitend op de bevindingen van  Edward Bach stelt Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen dan ook niet de klacht centraal maar juist de onderliggende oorzaak. Voor deze oorzaken wordt voor jouw kind een samenstelling op maat afgestemd. Juist die onderliggende oorzaken maken dat kinderen, die ondanks dat ze gediagnosticeerd zijn met een identiek 'label', toch beter geholpen zijn met een op maat afgestemde Balans op Maat samenstelling in plaats van een standaard Bachbloesem mix. Keuze uit vaststaande mixen lijkt makkelijker maar geen klacht heeft dezelfde oorzaak en bovendien bepaalt de klacht maar voor een klein deel de juiste samenstelling.

Balans voor Kinderen vindt persoonlijk contact erg belangrijk.  Ik, Gon, ben een ervaren moeder met een zoon met ASS en ben vaak tegen dezelfde problemen aangelopen als jij nu ondervindt.

Wanneer Bachbloesem jou aanspreekt  vul dan het contactformulier in of plaats een bestelling. 

Na ontvangst van jouw bestelling sturen wij een beveiligde toegangslink tot de online agenda.  Hierin kun je zelf een passende tijd kiezen voor het telefonisch consult met Gon. Doel van dit consult is om te bespreken waar jouw kind en zijn omgeving dagelijks tegen aanloopt en mee worstelt.  Op basis van jouw verhaal zal ik praktische adviezen geven waar je direct mee aan de gang kan. Daarnaast zullen we samen een Balans op  Maat samenstelling bespreken afgestemd bij jouw kind. Vaak nog dezelfde dag wordt het pakket naar jou verstuurd.

Heb je nog vragen?  Misschien staat het antwoord bij veelgestelde vragen  maar is dat niet het geval?  Stel je vraag dan  in het contactformulier en ik beantwoord jouw vragen spoedig.  Welkom!

 Balans op Maat
Altijd op basis van een telefonisch consult van 30 minuten
Praktische adviezen om jouw kind beter te begrijpen en te begeleiden
We bespreken alle gedragskenmerken en (sociaal) emotioneel gedrag
Werkt geleidelijk, niet verslavend en is 100% natuurlijk 
Wordt standaard geleverd in twee flesjes van ieder 30 ml = 60 ml, voldoende voor 5 tot 7 weken

Wanneer je na het eerste gebruik van de Balans op Maat tevreden bent, kies dan voor Balans op Maat Nabestellen.

 

Bij elke eerste bestelling Balans op Maat ontvang je GRATIS een BvK verstuiver.

Vul deze met de Balans op Maat samenstelling en neem de spray overal mee naar toe. Deze is erg handig voor de vakantie, op school, NSO of bij opa en oma. Tevens is het mogelijk om meerdere verstuivers te bestellen.

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2019 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel