BACHBLOESEM VOOR KINDEREN

BACHBLOESEMS OP MAAT GEKOZEN

Wanneer Bachbloesem jou aanspreekt  vul dan het contactformulier in of plaats een bestelling. Ik neem  dezelfde dag (ma-vrij)  contact met jou op om een bel afspraak in te plannen. 

Ieder kind is uniek en een ogenschijnlijk gelijke gedrag kunnen veel verschillende onderliggende oorzaken hebben. Aansluitend op de bevindingen van  Edward Bach stelt Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen dan ook niet de klacht centraal maar juist de onderliggende oorzaak. Voor deze oorzaken wordt voor jouw kind een samenstelling op maat afgestemd. Juist die onderliggende oorzaken maken dat kinderen, die ondanks dat ze gediagnosticeerd zijn met een identiek 'label', toch beter geholpen zijn met een op maat afgestemde Balans op Maat samenstelling in plaats van een standaard Bachbloesem mix. Keuze uit vaststaande mixen lijkt makkelijker maar geen klacht heeft dezelfde oorzaak en bovendien bepaalt de klacht maar voor een klein deel de juiste samenstelling.

Doel van dit consult is om te bespreken waar jouw kind en zijn omgeving dagelijks tegen aanloopt en mee worstelt.  Op basis van jouw verhaal zal ik praktische adviezen geven waar je direct mee aan de gang kan. Daarnaast zullen we samen een Balans op  Maat samenstelling bespreken afgestemd bij jouw kind. Vaak nog dezelfde dag wordt het pakket naar jou verstuurd.

Balans voor Kinderen vindt persoonlijk contact erg belangrijk.  Ik, Gon, ben een ervaren moeder met een zoon met ASS en ben vaak tegen dezelfde problemen aangelopen als jij nu ondervindt.

Heb je nog vragen?  Misschien staat het antwoord bij veelgestelde vragen  maar is dat niet het geval?  Stel je vraag dan in het contactformulier en ik beantwoord jouw vragen spoedig.  Welkom!

 Balans op Maat
Altijd op basis van een telefonisch consult van 30 minuten

Praktische adviezen om jouw kind beter te begrijpen

en te begeleiden

We bespreken alle gedragskenmerken

en (sociaal) emotioneel gedrag

Werkt geleidelijk, niet verslavend en is 100% natuurlijk 

Wordt standaard geleverd in twee flesjes

van 30 ml = 60 ml, voldoende voor 5 tot 7 weken

Na 5 weken volgt een vervolggesprek van 30 minuten. 

 

Bij elke eerste bestelling Balans op Maat ontvang je GRATIS een BvK verstuiver van 5ml.

Vul deze met de Balans op Maat samenstelling en neem de spray overal mee naar toe. Deze is erg handig voor de vakantie, op school, NSO of bij opa en oma. Het is mogelijk om meerdere verstuivers te bestellen.

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel