Gecertificeerd Bachbloesemtherapeut 

Mijn naam is Gon de Ruijter. Geboren en woonachtig in Haarlem. 

Bachbloesem kwam rond 2013 op mijn pad. Omdat ik een zoon heb met de diagnose autisme waren we op zoek naar een alternatief voor medicatie. Nadat hij de diagnose had gekregen zou het maanden duren voordat er plek was bij een psycholoog. Omdat het gedrag van mijn zoon heel extreem was konden we niet wachten. Hulp was heel hard nodig. 

Na wat gezocht te hebben op google kwam ik op Bachbloesem remedies. Ik was eerst sceptisch maar na het lezen van positieve resultaten heb ik de Bachbloesem besteld. 

Wat is Bachbloesem therapie?

Deze therapie werkt van binnenuit en ondersteunt gedurende de dag. De Bachbloesemdruppels kun je in water, op fruit en/of (aanmaak)limonade druppelen.

Na twee weken gebruik van de Bachbloesemdruppels merkte ik een positief verschil.

Ik was verwonderd en omdat ik zo'n andere jongen zag wilde ik hier meer over weten.

Na het afronden van twee Bachbloesem cursussenen ben ik  gaan studeren om mij officieel Bachbloesem therapeut te kunnen noemen.  Deze heb  ik in 2015 met een erkend certificaat en titel afgerond. Ik mag mij sindsdien BFRP* noemen. Dit is de hoogst haalbare graad voor een Bachbloesemtherapeut.

Na het behalen van deze graad heb ik nog diverse Bachbloesem verdieping- en coaching cursussen gevolgd om nog meer inzicht in diverse problematiek te krijgen.

Tezamen met mijn levenservaring én een eigen praktijk zul je merken dat je bij Bachbloesempraktijk Balans een complete persoonlijke ondersteuning gaat ervaren. 

Bachbloesem kopen

Heb je vragen of wil je nog deze week geholpen worden met Bachbloesem op Maat dan ben je welkom om direct een bestelling te plaatsen of om het contactformulier in te vullen voor een intake.

Na elke aanvraag volgt een persoonlijk bel afspraak van 30 minuten om daarin te bespreken waar jij of jouw kind elke dag weer tegen aanloopt. 

Mijn werkgebied is Nederland en België. 

Gon de Ruijter, BFRP

Geregistreerd Bachbloesem therapeut en Coach 

*Bachbloesem is een duurzame, natuurlijke behandelmethode welke samen gebruikt kan worden met medicatie of een ander voedingssuplement. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen namelijk planten. Bachbloesems komt in druppelvorm en kunnen overal op gedruppeld worden. Er worden geen dieren gebruikt om te testen. Bovendien hebben de productie en gebruik van Bachbloesem geen negatieve impact op het milieu. 

     Let op: Neem het voorbehoud bij medisch advies in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. 

 

 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel