Ervaren gecertificeerde Bachbloesemtherapeut 

Mijn naam is Gon de Ruijter. Geboren en woonachtig in Haarlem. 

Bachbloesem kwam rond 2013 op mijn pad. Omdat ik een zoon heb met de diagnose autisme waren we op zoek naar een alternatief voor medicatie. Nadat hij de diagnose had gekregen zou het maanden duren voordat er plek was bij een psycholoog. Omdat het gedrag van mijn zoon heel extreem was konden we niet zolang wachten. Hulp was heel hard nodig. 

Na wat gezocht te hebben op google kwam ik op Bachbloesem remedies. Ik was eerst sceptisch dus heb veel ervaringen over Bachbloesem gelzen.

Na het lezen van de mooie resultaten heb ik het direct besteld want er moest iets gebeuren.

Hoe werkt Bachbloesem therapie?

Deze therapie werkt van binnenuit. De bachbloesemdruppels kun je onder andere in water of aanmaaklimonade druppelen. Dus dat vond ik makkelijk te doen!

Na twee weken gebruik van de Bachbloesemdruppels merkte ik een positief verschil.

Ik was verwonderd en omdat ik zo'n andere jongen zag wildeik  hier meer over leren

Na het afronden van twee Bachbloesem cursussenen ben ik vier jaar gaan studeren om mij Bachbloesem therapeut te kunnnen noemen.  Deze heb  ik in 2015 met een erkend certificaat en titel afgerond. Ik mag mij sindsdien officieel BFRP* noemen. Dit is de hoogst haalbare graad voor een Bachbloesemtherapeut.

Na het behalen van deze graad heb ik nog diverse Bachbloesem verdieping- en coaching cursussen gevolgd om nog meer inzicht in psychologie en problematiek te krijgen.

Tezamen met mijn levenservaring én een eigen praktijk zul je merken dat je bij Bachbloesempraktijk Balans een complete persoonlijke ondersteuning gaat ervaren. 

Waar koop je Bachbloesem?

Heb je vragen of wil je nog deze week geholpen worden met Bachbloesem op Maat dan ben je welkom om direct een bestelling te plaatsen of om het contactformulier in te vullen. Na elke aanvraag volgt een persoonlijk bel afspraak van 30 minuten om daarin te bespreken waar jij of jouw kind elke dag weer tegen aanloopt. 

Welkom!

Gon de Ruijter

Geregistreerd Bachbloesem therapeut en Coach 

BFRP Erkend Bach Foundation Registered Practitioners

 

*Bachbloesem is een duurzame, natuurlijke behandelmethode welke samen gebruikt kan worden met medicatie of een ander voedingssuplement. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen namelijk planten. Bachbloesems komt in druppelvorm en kunnen overal op gedruppeld worden. Er worden geen dieren gebruikt om te testen. Bovendien hebben de productie en gebruik van Bachbloesem geen negatieve impact op het milieu. 

     Let op: Neem het voorbehoud bij medisch advies in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. 

 

 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel