Ik ben Gon de Ruijter. 

Therapeut. Moeder. En eigenaar van een Bachbloesempraktijk voor Kinderen met gedragsproblemen en emotionele uitdagingen. 

Inmiddels werk ik acht jaar met Bachbloesems. Erkend door het *BFRP-certificaat, dat ik voorafgaand aan mijn praktijk behaalde en waarmee ik kennis en kwaliteit  kan leveren. 

Maar ik ben niet alleen therapeut, omdat ik kennis en kwaliteit kan bieden, ook zeker door mijn manier van werken. Ieder verhaal is een verhaal dat ontstaat uit onmacht, uit problemen die een kind met zichzelf heeft en waar jij als ouder, maar ook zijn omgeving dagelijks mee moet zien om te gaan. Mijn zoon werd op zevenjarige leeftijd gediagnostiseerd met een vorm van autisme. Aan de hand van mijn eigen kind, heb ik me in de totale problematiek verdiept. Daarom weet ik uit ervaring, dat Bachbloesems bij kinderen met gedragsproblemen een zeer positief effect hebben. Mijn zoon heeft inmiddels zijn passie gevonden in de techniek en kan overstappen van speciaal onderwijs naar regulier onderwijs. 

Van overprikkeling naar ontwikkeling 

Ik spreek regelmatig ouders van kinderen die door overprikkeling gedrag vertonen, waardoor ze zowel op school als thuis stil komen te staan in hun ontwikkeling. Kinderen die na een schooldag overprikkeld thuiskomen, hebben veel prikkels van buitenaf gehad. En er zijn ook kinderen, die vanuit zichzelf overprikkeld zijn en onrust van binnenuit ervaren. Deze kinderen zijn doorgaans snel boos om de kleinste zaken. Ook behandel ik kinderen die van nature al erg druk zijn.

Tijdens een telefonisch consult, ontstaat er een diepgaand gesprek met vragen als ‘Waar loopt uw kind dagelijks tegenaan?’ en ‘Wat zijn de drempels die dagelijks ervaren worden, waardoor zijn ontwikkeling niet als vanzelf gaat?’ Ouders voelen zich gehoord, omdat ik kan invoelen, met ze meedenk en tips geef om de weg naar positieve verandering in te zetten. 

Bloesems als natuurlijke remedie 

Na het telefonisch consult, is het mogelijk om direct een effectieve samenstelling te maken voor een kind. Bachbloesems zijn een natuurlijk voedingssupplement, die oa overprikkeling kunnen  filteren en het kind weer in contact brengen met zichzelf en zijn of haar kwaliteiten. Zo is de weg vrij om weer te leren op school en te spelen met vriendjes. 

Het is iedere keer weer een prachtig proces, om uit 38 Bachbloesems de juiste combinaties te selecteren, die zowel bij het karakter als de klacht van het kind aanslaan. Bachbloesems op de juiste manier combineren, zodat een kind, de ouders, de grootouders, de school en de verdere omgeving weer in harmonie komen, daar doe ik het voor. 

Gon de Ruijter,  *BFRP

Contact: Stuur mij een berichtje via het contactformulier of chatbericht. 

Ik ben aangesloten bij het Bach Foundation Registered Practitioners 

 

 

 

 • Consult Balans op Maat
  Consult Balans op Maat

  Je ontvangt twee flesjes ( 2 x 30 ml) voor 5-7 weken
  Leverdatum 1 à 2 dagen na de bel afspraak
  Elk flesje wordt zorgvuldig na persoonlijk consult samengesteld
  Je ontvangt diverse (opvoed)tips en inzichten in jouw kind

  Inclusief…

  € 45,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel