Te lange tijd vroeg ik mij af wat er met hem aan de hand was

Een voor een gooide hij de spullen van zijn slaapkamer naar beneden.

Hoe verdrietig!

Voor een ouder met een kind met woedeaanvallen sta je er alleen voor want niet veel mensen om je heen gaan dit begrijpen.

Je denkt, net als ik toen, dat je misschien iets verkeerd doet qua opvoeding. 

Nu weet ik beter.

Door die moeilijke tijd, die trouwens al een aantal jaren achter ons ligt, ben ik veel te weten gekomen hoe het werkt bij een kind met enorme uitbarstingen. 

Het kan komen door overprikkeling van binnenuit maar soms ook van buitenaf.  Weet dat het een kind overkomt. 

Ben jij, net als ik toen, op zoek naar een ondersteuning?

Misschien heb je nog niet gedacht aan een natuurlijk alternatief of ben je er juist wel naar op zoek. In beiden gevallen ben je welkom!

Hoe ben ik begonnen met Bachbloesem? Ben eerst gaan zoeken op internet naar een alternatief omdat op dat moment evenals nu de wachttijden voor hulp en de eventuele start met medicatie nogal lang duurde. En hulp was snel nodig.

Ik stuitte op Bachbloesem maar was eerst sceptisch. Na het lezen van de mooie resultaten heb ik het wel direct besteld. Na twee weken gebruik van Bachbloesem merkten we een positief verschil. We waren verwonderd en dat is de reden dat ik mij daarin ben gaan verdiepen.

Eerst de beginnerscursus en daarna volgde een studie van vier jaar wat ik met een erkend certificaat heb afgerond. Ik mag mij officieel BFRP* noemen. Dit is de hoogst haalbare graad voor een Bachbloesemtherapeut.

Daarnaast diverse Bachbloesem verdieping- en kindercoach cursussen gevolgd om nog meer inzicht in de problematiek en zodoende betere hulp te kunnen bieden. Tezamen met de ervaring met een zoon met autisme én jarenlang een eigen Bachbloesempraktijk zul je merken dat je bij Balans voor Kinderen een complete persoonlijke ondersteuning gaat ervaren. Het is zeker fijn om de reviews van andere ouders te lezen!

Heb je vragen of wil je nog deze week geholpen worden met Bachbloesem op Maat dan ben je welkom om het contactformulier in te vullen.

Tot snel!

Gon de Ruijter,

BFRP

 

 

 

 • Consult Balans op Maat
  Consult Balans op Maat

  Je ontvangt twee flesjes ( 2 x 30 ml) voor 5-7 weken
  Leverdatum 1 à 2 dagen na de bel afspraak
  Elk flesje wordt zorgvuldig na persoonlijk consult samengesteld
  Je ontvangt diverse (opvoed)tips en inzichten in jouw kind

  Inclusief…

  € 45,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel