Hoe kun je leven met minder stress in je leven

Wanneer je veel stress ervaart is dat slecht voor je lichaam want hij maakt veel Cortisol aan en dit is een stresshormoon. Coritisol wordt aangemaakt door de bijnier bij een gevoel van angst of paniek.

De volgende tips kun je gelijk toepassen

Plan vaste tijden in om je mails en social media te lezen. Ik doe dat nu al een half jaar en ik moet zeggen dat dit veel stress wegneemt

Laat zorgen bij anderen; trek niet alles aan Wanneer een vriendin iets vertelt en je maakt je er zorgen om dan kan het zo zijn dat dit veel stress bij jou veroorzaakt

Lees een tijdschrift in plaats van scrollen op je tablet. Het is bewezen dat informatie op je tablet veel vluchtiger is en minder blijft hangen. Wat is er fijner om papier in je handen te houden?

Maak een fijne wandeling in het bos of op het strand. Niets is fijner dan de wind voelen door je haren en te aarden met je lichaam.

Plan een massage in of ga naar de sauna en geniet van jouw dag!

Plan Me time in dus ga in je eentje activeiten ondernemen dan hoef je geen rekening te houden met een ander!

Bach Rescue een natuurlijke ondersteuner bij Stress

Begin nu met de ondersteuning Bach Rescue voor €6,95. Dit is een vaste samenstelling van 5 remedies en 100% natuurlijk. Voel je veel stress dan kan Bach Rescue jou van binnenuit ondersteunen.

 

 

Gon de Ruijter, BFRP

Geregistreerd Bachbloesemtherapeut

 

 

 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel