Wil je meer informatie of een consult?

Balans voor Kinderen richt zich op de ondersteuning van kinderen en volwassenen met emotionele- en gedragsproblemen. Voor een optimale ondersteuning werken wij altijd op basis van een persoonlijk contact met jou voor jezelf of de ouders/verzorgers voor de kinderen. Belangrijkste voor mij is te begrijpen waar jij en je kind dagelijks tegen aan lopen. Het gaat daarbij om de (emotionele) gemoedsuitingen van je kind (zoals bijvoorbeeld frustratie, overprikkeld, driftbuien, angst, pestgedrag) maar ook juist om de onderliggende oorzaak waarom "jouw kind doet wat het doet". Komt het gedrag wellicht voort uit een traumatische ervaring, hoog sensitiviteit, etc. Op grond van jouw verhaal bied ik je graag suggesties wat je zelf kunt leren en doen om beter met je kind om te gaan, je kind zich zelf sterker te maken en dit proces in parallel te ondersteunen met Bachbloesem.

Heb je algemene vragen voor Balans voor Kinderen? Algemene vragen kun je stellen via het contactformulier. Deze vragen worden zo spoedig mogelijk per email beantwoord. 

Ben je nieuw bij Balans voor Kinderen? Ben je nieuw, heb je graag direct persoonlijk contact en wil je voor in de rij? Plaats een bestelling en ontvang in de bestelbevestiging een bel voorstel.  Doel van dit consult is om inzicht te krijgen in de situatie van jouw kind, praktische suggesties te doen en daarbij samen een Bachbloesem samenstelling te bepalen. Na het consult wordt de bestelling veelal dezelfde dag maar in ieder geval binnen 48 uur zorgvuldig volgens het strikte Bach protoctol gemaakt, verzegeld en verstuurd.

Natuurlijk kun je ook eerst een consult aanvragen via het contactformulier en dan na afloop van deze intake beslissen om een bestelling te plaatsen. Stuur in dat geval dus via het contactformulier  hiervoor een verzoek en geef duidelijk aan voor wie het consult bedoeld is (naam, leeftijd, j/m, en eventueel achtergrond). Ook in dit geval ontvang je vervolgens een bel voorstel via mail. 

Ben je bekend bij Balans voor Kinderen? Heb je al eerder voor jouw kind Balans op Maat druppels besteld en ben je tevreden met het resultaat? Plaats dan rechtstreeks een nabestelling voor twee of drie  Balans op Maat flesjes. Balans voor Kinderen registreert in haar beveiligde systemen nauwgezet per kind de order historie en bijbehorende samenstelling zodat jouw Nabestelling na ontvangst per ommegaand wordt samengesteld en verzonden.

Wil je een aanpassing van de Balans op Maat samenstelling? Gebruikt jouw kind al Bachbloesem en wil je een verandering in de samenstelling dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Plaats ook in deze situatie rechtstreeks een Nabestelling voor twee  of drie Balans op Maat flesjes. Graag ontvang ik een update van jouw kind in het opmerkingen veld tijdens het Nabestelproces. Wanneer je wilt of wanneer het nodig is, neem ik telefonisch contact met je op om de gewenste verandering in de samenstelling door te spreken voor een optimale ondersteuning. 

 

 • Consult Bachbloesem op Maat
  Consult Bachbloesem op Maat

  Dit is Bachbloesem op Maat

  ∙ Een bel afspraak van 30 minuten om de persoonlijke Bachbloesems te kiezen
  ∙ Je ontvangt na het consult 2 Bachbloesem flesjes (2 x 30ml) voor 5/7 weken
  ∙ Inclusief diverse (opvoed)tips en inzicht…

  € 50,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel