MIND MY MIND -  

"Mind My Mind" vertelt het verhaal van Chris, een jongen met autisme, en Hans, het mannetje in zijn hoofd. Samen worden ze geconfronteerd met de sociale en emotionele uitdagingen van het leven. Wat gebeurt er in je hoofd als je autistisch bent? Hans heeft een bibliotheek vol mappen met scenario’s voor allerlei complexe sociale situaties en gaat steeds naarstig op zoek naar een passend script voor Chris. Best stressvol! Maar hoe ga je ermee om als het meisje waar je verliefd op bent ineens voor de deur staat en het mannetje in je hoofd zich even geen raad meer weet?

In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams met Mind My Mind op een originele manier een inkijkje in deze, voor velen, abstracte wereld. Een must-see om een beetje beter te begrijpen hoe je met autisme informatie verwerkt en omzet tot gedrag.

Je vindt op deze pagina de trailer.  

Wil je meer inzicht in je kind? Vul het contactformulier in en schrijf waar jouw kind elke dag weer tegen aanloopt. 

Lees alles over Bachbloesem, een natuurlijk alternatief welk niet verslavend is en een ondersteuning biedt. Bachbloesem op Maat wordt gekozen door Gon de Ruijter, een ervaren en gecertificeerde therapeut en coach. 

 

 

 
   
   
   
   
   
   

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel