Navigatie

BACHBLOESEM VOOR VOLWASSENEN

Voor velen is opvoeden al niet een vanzelfsprekendheid maar wat betekent dit nu voor de ouders en begeleiders als je kind niet lekker in zijn vel zit. De impact op ouders voor het opvoeden van een hulpbehoevend kind zal groot zijn. Als een kind niet wil luisteren, steeds scheldt, spullen kapot maakt, (negatieve) aandacht op eist, niet meer naar school wil, anderen pest of juist gepest wordt, niet aangeraakt wil worden dan raakt je dat als ouders recht in je ziel. 

Hulpinstanties doen hun best maar uiteindelijk moet je het thuis toch allemaal zelf doen. Je raakt uitgeput, gedesillusioneerd en je voelt je onmachtig en vaak ook onbegrepen door de omgeving. Opmerkingen als dat je je kind niet streng genoeg opvoedt, raken je diep.

Ik help inmiddels vele (sensitieve) vrouwen en mannen met Bachbloesem want zij ervaren wanneer je beter in je vel zit, je de situatie ook beter aan kunt.

 

 Balans voor Volwassenen
Altijd op basis van een telefonisch consult van 30 minuten
Na 5 weken volgt een tweede consult voor een update
We bespreken waar je gedurende de dag tegenaanloopt
Bachbloesem werkt geleidelijk, niet verslavend en is 100% natuurlijk 
Wordt standaard geleverd in twee flesjes van ieder 30 ml = 60 ml, voldoende voor 5 tot 7 weken
 

 

Bij elke eerste bestelling Balans voor Ouders ontvang je GRATIS eenmalig een 5 ml verstuiver. 

Vul deze met de Balans op Maat samenstelling en neem de spray overal mee naar toe. Deze is erg handig op je werk of op vakantie. Een keer sprayen staat gelijk aan een druppel.  Tevens is het mogelijk om meerdere verstuivers te bestellen.

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2019 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel