Dyslexie of leesproblemen? Dit is een goed hulpmiddel!

Veel leerlingen met leesproblemen en of Dyslexie ervaren dansende letters, wazige tekst, of zien de letters dubbel tijdens het lezen, met hoofdpijn, misselijkheid en vermoeide ogen tot gevolg. Door te lezen in kleur (het contrast verminderen) kunnen deze klachten aanzienlijk verminderen.

Ongemakken als dansende letters, wazige tekst, dubbel zien enz. komen vaak voor bij: Leesproblemen; Dyslexie; Dyscalculie; Dysgrafie; Dyspraxie; Fixatie Disparatie; AD(H)D; Autisme; Epilepsie en Migraine.

Zelf heb ik goede ervaringen met de kleurliniaal.  

Het is zeker de moeite waard om samen met jouw zoon/dochter eens te bekijken welke kleur maakt dat de letters beter leesbaar zijn en of deze liniaal het juiste hulpmiddel is.

Kijk op de site voor de kleurtest. De kleur die het meest comfortabel is, kun je testen door verschillende kleuren met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen met behulp van de 10 gekleurde leeslinialen.

Heb je de juiste kleur gevonden dan hoef je het voor de prijs niet te laten want deze liniaal kost € 1,50 per stuk. Misschien zelfs handig om dit hulpmiddel door te geven aan de leerkracht van jouw kind om nog meer kinderen met leesproblemen te helpen  :)

Hier vind je de leeslinialen.  

Verliest jouw kind vaak de moed of verliest het de concentratie dan zou Bachbloesem kunnnen ondersteunen. Ik help veel kinderen met Dyslexie. 

Wil je meer weten kijk dan bij mijn werkwijze of bestel direct Balans op Maat

Ik help je graag verder!

Gon de Ruijter, BFRP Bach Foundation Registered Practitioners

Meer blogs 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel