BACHBLOESEMMIX 

Loop je elke dag tegen hetzelfde aan en zou je deze negatieve en of onzekere gevoelens willen doorbreken dan help ik je graag verder. Bachbloesem is een 100% natuurlijk voedingssuplement en  wordt voor jou persoonlijk op Maat gekozen. Tijdens het consult van 30 minuten kijken we welke Bachbloesems in jouw Balans op Maat passen en daarbij geef ik je diverse tips waar je gelijk mee verder kunt. 

Ik help inmiddels vele vrouwen en mannen met Bachbloesem druppels want zij ervaren wanneer je beter in je vel zit, je omstandigheden van wat voor aard ook beter aan kunt. 

Wanneer je een consult wilt dan ben je welkom om het contactformulier in te vullen of bestel Bachbloesemmix en je ontvangt nog dezelfde dag een bel voorstel.

Consulten kunnen meestal binnen een week plaatsvinden.  

 

 Bachbloesem voor Volwassenen
Altijd op basis van een telefonisch consult van 30 minuten met therapeut en coach
Na 5 weken volgt een tweede consult voor een update
We bespreken waar je gedurende de dag tegenaanloopt
Bachbloesem werkt geleidelijk, niet verslavend en is 100% natuurlijk 
Wordt standaard geleverd in twee flesjes van ieder 30 ml = 60 ml, voldoende voor 5 tot 7 weken
 

Bij de eerste bestelling ontvang  je een  kunststof verstuiver van 10 ml. Vul deze met de Balans op Maat samenstelling en neem de spray overal mee naar toe. Deze is erg handig op je werk of op vakantie. Twee keer sprayen staat gelijk aan een dosering.  Tevens is het mogelijk om meerdere verstuivers te bestellen.

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel