HULP BIJ HOOG SENSITIEF 

Hoe weet je of je HSP (High Sensitive Person) bent? Neem je alles wat je ziet intens in je op en voel je sfeer aan? Kan jij je goed inleven in een ander en maak jij je dan overmatig zorgen? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden die wel bergen energie kosten en je weet misschien ook niet hoe je jouw energie  juist bij jezelf kunt houden.  Je hebt het gevoel of er gewoon teveel luikjes in je hoofd openstaan. Alle informatie komt tot in de kleinste detail en ongefilterd binnen.  

Herkenbaar? Graag geef ik je enkele tips die mij hebben geholpen om in Balans te blijven.

1. Ik heb er veel over gelezen en ben mijn HSP als Talent gaan zien met Hoofdletter T. Omdenken dus!             

2. Kom er steeds meer achter dat ik erg kan genieten van de kleine dingen in het leven en neem hier dan ook de tijd voor. Museum, een fijne wandeling in de natuur, maar ook de tijd nemen om te lezen. Voel je niet zo schuldig! Wat een heerlijk inzicht.

3. Ik neem tijd voor mezelf en gebeurtenissen te overdenken en te verwerken. 

4. Er staan mooie gesproken meditaties op Youtube. Ik voel dan de spanning in mijn lichaam wegdrijven. Heerlijk en makkelijk toegankelijk!

5. Voordat ik ga slapen schrijf ik alles wat er nog in mijn hoofd zit op dan hoef ik het niet meer te onthouden en zo sluit ik mijn 'mindmaps' die nog open staan van die dag. Vaak lees ik nog een fijn boek. 

6. Tijdens de cursus Bachbloesem kwam ik erachter dat ik een samenstelling op Maat kon kiezen die mij helpt om bij mezelf te blijven. Voor mij erg fijn want dit gaf mij de bescherming van alle prikkels van buitenaf en werkte van binnenuit! Bovendien kan ik mijn werk voor mijn Praktijk Balans voor Kinderen de volle aandacht geven. 

Ik hoop dat je veel aan mijn  erg persoonlijke tips hebt! Mocht je vragen hebben hierover of kan ik je verder helpen met een samenstelling van Bachbloesem op Maat  persoonlijk gekozen door mij? Je bent welkom om het contactformulier in te vullen op deze site.  Hoe fijn is het als je je beter voelt en tevens voelt hoe je jouw energie beter bij jezelf kunt houden?

Balans voor Kinderen ondersteunt zowel kinderen als ouders. Want als jij je beter voelt dan kun je ook beter binnen jullie  gezin functioneren. 

Gon de Ruijter, BFRP Bach Foundation Registered Practitioners 

Hier vind je nog meer Blogs.

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel