GON DE RUIJTER

Laat ik maar met de deur in huis vallen.

Ik heb een zoon met ASS (autisme) en toen ondersteuning nodig was ben ik eerst gaan zoeken naar een alternatief. We wilden niet gelijk beginnen met een paardenmiddel zoals medicatie.

Al was hulp wel heel hard nodig. 

Na wat gegoogeld te hebben stuitte ik op Bachbloesem remedies. Ik was eerst sceptisch.

Na het lezen van de mooie resultaten heb ik het direct besteld want er moest iets gebeuren. Na twee weken gebruik van de Bachbloesemdruppels merkten we een positief verschil.

We waren  verwonderd en ik wilde hier meer over weten.

Ben al snel begonnen met een Bachbloesem cursus en daarna volgde een studie van vier jaar.  Deze heb  ik in 2015 met een erkend certificaat en titel afgerond. Ik mag mij sindsdien officieel BFRP* noemen. De hoogst haalbare graad voor een Bachbloesemtherapeut.

Daarnaast heb ik diverse Bachbloesem verdieping- en coaching cursussen gevolgd om nog meer inzicht in psychologie en problematiek te krijgen.

Tezamen met mijn levenservaring én een eigen praktijk zul je merken dat je bij Bachbloesempraktijk Balans een complete persoonlijke ondersteuning gaat ervaren. 

PERSOONLIJKE BACHBLOESEMMIX 

Heb je vragen of wil je nog deze week geholpen worden met Bachbloesem op Maat dan ben je welkom om een bestelling te plaatsen of om het contactformulier in te vullen. Na elke aanvraag volgt een persoonlijk bel afspraak van 30 minuten om daarin te bespreken waar jij elke dag weer tegen aanloopt. 

Welkom!

Gon de Ruijter

Geregistreerd Bachbloesem therapeut en Coach 

BFRP Erkend Bach Foundation Registered Practitioners

 

*Bachbloesem is een duurzame, natuurlijke behandelmethode welke samen gebruikt kan worden met medicatie of een ander voedingssuplement. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen namelijk planten. Bachbloesems komt in druppelvorm en kunnen overal op gedruppeld worden. Er worden geen dieren gebruikt om te testen. Bovendien hebben de productie en gebruik van Bachbloesem geen negatieve impact op het milieu. 

     Let op: Neem het voorbehoud bij medisch advies in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. 

 

 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel