Navigatie
 

 

 

HOE MIJN ZOON MET ASS HET VERSCHIL IN MIJN LEVEN MAAKTE

Misschien ken je ze wel, die gele flesjes en sprays van Bach, genaamd Rescue R?

Het lijkt wel of steeds meer mensen een rescuemomentje in hun leven nodig hebben en dan is zo’n flesje erg handig om bij je te hebben.  Ik gebruikte het al in mijn examentijd en het gaf mij altijd een wat relaxter gevoel zelfs  tijdens mijn autorijexamen. Fijn! Misschien gebruik jij het zelf ook al.

Maar wat was nu mijn Lifechanger?

Maar ik had nooit gedacht dit kant en klare spraytje mijn leven zo kon veranderen. Dit wordt een bijzondere blog hoe mijn leven een totale andere wending kreeg.

Toen bleek dat mijn zoon autisme had stond mijn wereld stil want wat houdt dit in? En hoe nu verder? Een heleboel vraagtekens.. Hij kampte met enorme woedeaanvallen en we kregen het advies om medicatie te geven. Ik stond er eerst niet zo bij stil wat dat inhield en wat het zou doen.  De wachttijd van de kinderarts zou twee maanden duren en ik gaf mezelf die tijd om het een en ander uit te zoeken. Is er misschien nog iets anders dan ‘die pilletjes’. Na een avondje Google’en was ik eruit! Ik wilde Bachbloesem uitproberen. Al snel had ik het in huis en na een moeilijke twee weken zag ik al veel verschil! Mijn jongen die al jaren lang zo snel boos werd begrijpender en rustiger. Ik maakte contact! Met eigen ogen zag ik eindelijk dat hij zich ging ontwikkelen op een positieve manier. Het woord ‘Nee’ werd eindelijk geaccepteerd zonder boosheid! We waren verbaasd.

Nu vijf jaar later heb ik een zeer succesvol Bachbloesempraktijk en help ik vele honderden kids op een 100% natuurlijke manier met speciaal voor jouw kind op Maat gekozen samenstellingen van Bachbloesem. Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen is gespecialiseerd in kinderen met en zonder label. Dus niet alleen met Autisme. En… Ik sta allang niet meer versteld dat het helpt, Echt! De uitdaging begint bij mij wanneer ik na vijf weken jou weer bel en je mij vertelt dat je geen verschil merkt.

Daarbij geef ik veel adviezen uit de praktijk en ben je altijd welkom om mij te mailen met al jouw vragen. 

Meer lezen wat Balans op Maat inhoud vind je hier.

Wordt het tijd voor een lifechanger in het leven van jouw kind? Welkom! 

 

 

 

Gonny de Ruijter is BFRP Bach Foundation Registered Practitioners 

Je mag dit verhaal delen onder vermelding van de bron:

Gonny de Ruijter www.balansvoorkinderen.com

Meer Blogs 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2018 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel