Navigatie
 

 

ONTPLOFTE OPLAADBATTERIJ 

Terwijl iedereen elkaar nog gelukkig nieuwjaar wenst, is ons 2018 niet goed begonnen. Ik wist niet of  ik deze ingrijpende gebeurtenis  wilde delen maar heb besloten om het toch te doen om je te waarschuwen want geloof mij dit kan jou zeker ook gebeuren. 

Afgelopen dinsdagochtend 2 januari kwam ik thuis van het sporten en trof mijn zoon lekker relaxt achter zijn computer aan in de huiskamer.  Die dag was het ook  mijn eerste werkdag en ik had er weer veel zin in! Boven is mijn praktijk van Balans voor Kinderen en toen ik mijn praktijk binnenkwam rook ik een vreemde geur. Ik keek omhoog in het trapgat en zag dat deze in zijn geheel gevuld was met roet. Ik heb gelijk mijn zoon geroepen, zeg maar naar hem geschreeuwd, om hem zo snel mogelijk te kunnen vragen wat hij aan het doen was op zijn kamer.

Zijn antwoord was: 'Ik laad batterijen op voor mijn modelauto Mam.'  Woow....Alarmfase 1!! Ik heb gelijk gehandeld door 112 te bellen en binnen 10 minuten stond de brandweer hier voor de deur.  We kregen de opdracht om veilig buiten te wachten en op de weg naar buiten heb ik het stroom uitgezet. 

We hadden geen kwartier later moeten zijn anders was de hele tweede verdieping uitgebrand. Bizar! Laat staan als dit 's nachts was gebeurd. De hele verdieping is gisteren gestript en alles moet vervangen worden. De roetschade is enorm..

 

 

We hadden geen kwartier later moeten zijn anders was de hele tweede verdieping uitgebrand. Bizar! Laat staan als dit 's nachts was gebeurd. De hele verdieping is gisteren gestript en alles moet vervangen worden. De eerste twee dagen waren we in een soort van shock. Je bent echt verdoofd door de gebeurtenis maar ook wat er allemaal HAD kunnen gebeuren maar nu ben ik weer wakker en kan niet anders dan jou waarschuwen!  

Wanneer je batterijen oplaadt doe dit niet 's nachts maar overdag in een ruimte waar je zelf bij bent. De brandweer vertelde mij dat de helft van alle branden op dit moment ontstaat door oplaadbatterijen. 's Avonds controleer ik nu ook of er niets aan de oplader ligt. 

Deel dit bericht via Facebook om nog meer mensen te waarschuwen. Je wilt niet dat het jouw kind gebeurt in zijn slaap naast haar/zijn bed. Met ons is alles goed nu. Natuurlijk heb ik de samenstelling van de Bachbloesem aangepast  en de Tijd zal voor de verdere verwerking zorgen. We krijgen ongelofelijk veel steun van familie, vrienden en van jullie! Dit maakt veel verschil!  

Wanneer je nog vragen hebt aan mij stel ze dan gerust.

Gonny de Ruijter, BFRP Bach Foundation Registered Practitioners 

Meer Blogs

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2018 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel