HET VERHAAL ACHTER DE GELUKSSTEEN

 
Heb jij al een gelukssteentje ontvangen bij jouw flesjes? Graag deel ik het verhaal achter deze mooie en unieke handbeschilderde steentjes. 
Deze worden beschilderd door mij, Shandri Gierman, en ik ben begonnen met het maken van gelukssteentjes toen ik zelf erg ziek was. Het was een van de weinige dingen die ik half liggend op de bank net lukte, om zo een paar laagjes glitters te doen en na een nacht drogen, 1 laag kleur. Dan weer een middagje de machine de cirkeltjes laten snijden en dan met de hand stuk voor stuk plakken op de cirkeltje Het werkt voor mij als afleiding en als een soort bezigheidstherapie, dus ik ben blij dat ik dat nog kan en mag doen!
Inmiddels zijn er al 55.000 steentjes al onderweg <3
Toen ik ziek was en in het ziekenhuis vaak kwam legde ik de steentjes met een iets andere tekst overal neer. En als je dan de vinder een steentje zag oppakken en de tekst 'Een gelukssteentje voor jou, ik wens je een fijne dag' zag lezen en vervolgens heel open zag glimlachen, dan was mijn dag ook weer wat beter <3.
Zo is dit idee ontstaan! Ik houd op een poster bij welke plaatsen meedoen en het geeft mij afleiding van de dagelijkse pijn omdat ik meervoudig chronisch ziek ben, en het geeft vele mensen een klein stukje geluk <3.
Positiviteit en geluk delen is mijn drijfveer!!! Ik ga het groot maken ook <3 met mijn hele hart.
Shandri wat fijn dat ik deze prachtige steentjes mag verspreiden! Dank je wel. Ik hoop dat het veel kinderen geluk gaat brengen.
Gon de Ruijter

meer Blogs

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2020 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel