Navigatie

BEN JIJ HOOG SENSITIEF? IK WEL.

Hoe weet je of je HSP (High Sensitive Person) bent?  Neem je alles wat je ziet intens in je op en voel je sfeer aan? Kan jij je goed inleven in een ander en maak jij je dan overmatig zorgen?    Dit kost bergen energie en je weet ook niet hoe je jouw energie  bij jezelf kan houden.  Je hebt het gevoel of er gewoon teveel luikjes in je hoofd openstaan. Alle informatie komt tot in de kleinste detail en ongefilterd binnen.  

Toen ik er eenmaal achterkwam dat ik hoogsenstief ben werden veel van mijn bevindingen en vragen beantwoord.   Misschien heb jij dit ook ervaren of ga je het ervaren.

Graag geef ik je enkele tips welke mij hebben  geholpen om in Balans te blijven zodat ik minder moe ben en meer kan genieten van mijn leven

1. Ik heb er veel over gelezen en ben mijn HSP als Talent gaan zien met Hoofdletter T. Omdenken dus!             

2. Kom er steeds meer achter dat ik erg kan genieten van de kleine dingen in het leven en neem hier dan ook de tijd voor. Museum, een fijne wandeling in de natuur, maar ook de tijd nemen om te lezen. Voel je niet zo schuldig! Wat een heerlijk inzicht.

3. Ik neem tijd voor mezelf en gebeurtenissen te overdenken en te verwerken. 

4. Er staan mooie gesproken meditaties op Youtube. Ik voel dan de spanning in mijn lichaam wegdrijven. Heerlijk en makkelijk toegankelijk!

5. Voordat ik ga slapen schrijf ik alles wat er nog in mijn hoofd zit op dan hoef ik het niet meer te onthouden en zo sluit ik mijn 'mindmaps' die nog open staan van die dag. Vaak lees ik nog een leuk en niet te indrukwekkend boek. ;)

6. Tijdens de cursus Bachbloesem kwam ik erachter dat ik een samenstelling kon kiezen die mij helpt om bij mezelf te blijven. Voor mij erg fijn want dit gaf mij de bescherming van alle prikkels van buitenaf en werkte van binnenuit! Bovendien kan ik mijn werk voor mijn Praktijk Balans voor Kinderen de volle aandacht geven. 

Ik hoop dat je veel aan mijn  erg persoonlijke tips hebt! Mocht je vragen hebben hierover of kan ik je verder helpen met een samenstelling van Bachbloesem Op maat  persoonlijk gekozen door mij dan ben je welkom om het contactformulier in te vullen op deze site. Ik stuur je vervolgens een link naar mijn online agenda. Hoe fijn is het als je je beter voelt en weet hoe je jouw energie beter bij jezelf kunt houden?

Balans voor Kinderen ondersteund op dit moment ruim 300 kids met en zonder  Label maar ook veel ouders. Want als jij je beter voelt dan kan je ook beter binnen jullie  gezin functioneren. Vond je mijn persoonlijke blog de moeite waard? Vertel het mij op  mijn Facebookpagina met een like of hartje. :) 

Hier vind je nog meer Blogs. 

Balans voor Kinderen

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gonny de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2018 Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel