Mijn boekaanraders

voor kinderen, ouders, verzorgers en begeleiders

 

Verkoop en aflevering via bol.com

  • Klik op de boek afbeelding om te bestellen
  • Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice
  • Voor de Algemene Verkoopvoorwaarden zie bol.com

Geef me de 5

Colette de Bruin 

€ 38,00

 

Geef me de 5 is een praktisch houvast bij de opvoeding en begeleiding van kinderen met autisme. Het bestaat uit een boek en een Cd-rom. In het boek "Geef me de 5" is een praktische werkwijze beschreven die in de praktijk is ontwikkeld. In het boek wordt de hulpvraag van het kind met autisme in beeld gebracht.

 

 

Geef me de 5                    (Ajeb Ala Asielati)

Colette de Bruin 

€ 33,95

 

 

Nederlands-Arabische versie "Geef me de 5" Een praktisch houvast bij opvoeding en begeleiding van kinderen met autisme.
Het boek "Geef me de 5" is geschreven naar ouders en opvoeders toe. Een kind met autisme opvoeden en begeleiden, HOE doe je dat? Daar gaat dit boek over.

 

 

 

 

 

 
  

 

 
    

SlaapKlets!           

Michal Janssen

€ 14,95

Slaapklets! is een dag- en nachtboek waarmee je voor het slapen gaan op een leuke manier even terugkijkt op de dag. Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel.  Op iedere pagina maak je korte notities over de dag. Wat was leuk, wat was stom? Heb je zin in morgen? Onderaan iedere pagina staat een verrassende opdracht.

 

 

 

SlaapKlets! Voor Kleuters

Michael Janssen

€ 14,95

Slaapklets! voor kleuters is een fijn boek om voor het slapengaan de dag door te nemen en even de volle aandacht van mama of papa te krijgen. Het is goed voor kinderen om de dag te laten bezinken en fijn voor ouders om een kijkje te krijgen in het hoofd van hun kind. Samen napraten over belevenissen en gevoelens en nog even spelen voordat de nacht begint. De verrassende inhoud is geschreven door Michal Janssen (educatief schrijfster), de heldere en vrolijke illustraties zijn getekend door Sabine Wisman (visual storyteller).

 

 

 

Puberbrein - binnenstebuiten

Huub Nelis

€ 15,75

 

Puberbrein binnenstebuiten laat het ontwikkelingsproces zien van jongeren tussen hun 10e en 25e levensjaar. Het inzicht dat de hersenen pas rond je 25e levensjaar volgroeid zijn, werpt een nieuw licht op vaardigheden en gedrag van jongeren.

 
    

 

 

101 dingen die je moet doen voor je 12 bent

Lannoo

€ 10,99

 

 

Hét to-dolijstje voor iedereen die jonger is dan twaalf. Maak zelf een kompas, leer een supercoole goocheltruc, maak de beste chocolade ter wereld, schrijf een brief met onzichtbare inkt, creëer je eigen superheld en nog 96 andere acti-viteiten om alleen om samen met vrienden te doen. Hoeveel kun jij er afvinken?

 

De autisme survivalgids

Geschikt voor 4 - 12 jaar

Luc Descamps

€ 11,95

 

Dit boek is speciaal voor jou geschreven. In vijftien duidelijke hoofdstukken geven we heel wat praktische tips die je vaak zullen kunnen helpen. Deel ze zeker met je ouders, je leerkracht of andere volwassenen. Samen kunnen jullie de tips gebruiken zodat jij je beter kunt voelen. Want vergeet nooit: je bent niet alleen! Ten eerste zijn er heel wat kinderen die net als jij met autisme leven en ten tweede staan er heel wat mensen klaar om jou te helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 
    

 

De hoogsensiviteit survivalgids

An Michiels

€ 11,95

 

Ben je snel ontroerd? Heb je bergen fantasie? Is eerlijkheid voor jou van het allergrootste belang? Merk je vaak heel veel details op? Ben je gevoelig voor de stemming van anderen? Ben je geregeld overprikkeld? Hou je van stilte en rust? Voel je je soms anders dan anderen? Doen harde geluiden soms letterlijk pijn? Ben je gevoelig voor geuren? Misschien ben je wel hoogsensitief en wil je weten hoe je daarmee moet omgaan? Dan is dit boekje zeker iets voor jou.

 

 

 

De hoogbegaafdheid survivalgids

T. Kiekboom & D. Verheye

€ 11,95

 

Ben je meestal als eerste klaar in de klas? Vind je de huistaken die je krijgt te gemakkelijk? Maak je je vaak zorgen? Voel je je vaak alleen en onbegrepen? Verwacht iedereen dat je schitterende cijfers haalt op school? Misschien werd bij jou wel vastgesteld dat je hoogbegaafd bent, maar… wat betekent het eigen-lijk om hoogbegaafd te zijn? Zijn er anderen of ben je de enige? Ben je een zon-derling, of zelfs een alien, of ben je eigenlijk normaal? Als al deze vragen je bezighouden, is dit boekje zeker iets voor jou.
 

 

De dyslexie survivalgids

Annemie de Bondt

€ 11,95

 

De Dyslexie Survivalgids legt aan kinderen uit wat dyslexie is en hoe je ermee kunt omgaan. In het boekje vind je: wat dyslexie betekent, welke gevoelens je hierbij kunt hebben, hoe je hulp kunt zoeken; hoe je ook op school het best kunt geholpen worden; welke bekende mensen ook dyslexie hebben; het verhaal van een lotgenootje en een mama; websites waar je informatie kunt vinden en leuke oefeningen kunt maken, quizzen en grappige mopjes … en nog veel meer.

 

 

 

De Dyscalculie Survivalgids

A. de Bondt & N. de Braekeleer

€ 11,95

 

Vind je sommige rekenoefeningen telkens opnieuw heel moeilijk om te maken? Gaat de juf of de meester te snel bij een rekentoets? Maak je niet graag een rekenoefening aan het bord? Denk je dat de andere kinderen om je zullen lachen als je moet rekenen? Vind je lezen en schrijven veel leuker en gemakke- lijker dan rekenen? Werd bij jou ook dyscalculie vastgesteld en wil je graag weten wat dit woord wil zeggen en hoe je ermee kunt omgaan?
Lees dan snel dit boekje.

 

 

 

 

De Gilles de La Tourette Survivalgids

Geschikt voor 4 - 12 jaar

A. Beyers & E. Buelens

€ 11,95

Heb jij last van tics? Maak jij rare geluidjes of vervelende bewegingen? Kun je de geluidjes en bewegingen -die tics dus- niet tegenhouden, hoe hard je ook probeert? Vinden je klasgenootjes en vrienden je soms ‘raar’? Dan is dit boekje zeker iets voor jou. Want als je het syndroom Gilles de la Tourette hebt, dan heb je tics. Kijk daarom in dit boek en lees alles over Tourette; de signalen die kunnen wijzen opTourette; de verschillende soorten tics; welke gevoelens je hierbij kunt hebben; wie je kan helpen.

 
    
    
    

 

 

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2023 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel