BACHBLOESEM VOOR KINDEREN

ONZE VISIE

 

Een kind in balans betekent een ontspannen en tevreden kind. Wanneer kinderen goed in hun vel zitten zijn ze op hun best, dan hebben ze zelfvertrouwen en plezier en kunnen ze alles aan wat in hun jonge leventje op hun pad komt. Daarin verschillen kinderen niet van volwassenen. Echter, opgroeien is een extra uitdagende levensfase: een periode van ontwikkelen en ontdekken, een tijd van vallen en opstaan. Een tijd ook waarin kinderen merken dat er steeds meer van hen gevraagd wordt en het lijkt of alle ogen op hen gericht zijn. Veel kinderen ervaren in deze periode gevoelens van angst, onzekerheid of frustratie. Die gevoelens kunnen ze uiten in bijvoorbeeld extreme verlegenheid, faalangst, of huil- of driftbuien.  Dit is uiteraard een volledig normale zaak, een fase die bij opgroeien hoort en waarvan ouders meestal hopen dat hun kind er vanzelf overheen zal groeien.  Wanneer dit echter niet gebeurt, zou het fijn zijn als we dit zouden kunnen ondersteunen met een natuurlijk voedingssupplement. 

“Behandel de zieke, niet de ziekte” was het uitgangspunt van dr. Bach. Met andere woorden: ieder mens is uniek en zijn klacht vereist een unieke behandeling. Een behandeling op maat dus. Want een ogenschijnlijk gelijke emotionele- of gedragsstoornis kan van kind tot kind zeer verschillende onderliggende oorzaken hebben.  

Mijn adviezen, inzichten, de  Bachbloems op Maat en de verdere begeleiding en nazorg maken de aanpak van Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen uniek. 

 

 

 

 • Consult Balans op Maat
  Consult Balans op Maat

  Je ontvangt twee flesjes ( 2 x 30 ml) voor 5-7 weken
  Leverdatum 1 à 2 dagen na de bel afspraak
  Elk flesje wordt zorgvuldig na persoonlijk consult samengesteld
  Je ontvangt diverse (opvoed)tips en inzichten in jouw kind

  Inclusief…

  € 45,00

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel