Bachbloesem op Maat

Artikel 1 van 1
€ 45,00 (inclusief btw)

Ieder kind is uniek en een ogenschijnlijk gelijke gedrag kunnen veel verschillende onderliggende oorzaken hebben. Aansluitend op de bevindingen van  Edward Bach stelt Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen dan ook niet de klacht centraal maar juist de onderliggende oorzaak. Voor deze oorzaken wordt voor jouw kind een Bachbloesem samenstelling op maat afgestemd. Juist die onderliggende oorzaken maken dat kinderen, die ondanks dat ze gediagnosticeerd zijn met een identiek 'label', toch beter geholpen zijn met een op maat afgestemde Bachbloesem op Maat samenstelling in plaats van een standaard Bachbloesem mix. 

Doel van dit consult is om te bespreken waar jouw kind en zijn omgeving dagelijks tegen aanloopt en mee worstelt.  Op basis van jouw verhaal zal ik praktische adviezen geven waar je direct mee aan de gang kan. Daarnaast zullen we samen een Balans op  Maat samenstelling bespreken afgestemd bij jouw kind. Vaak nog dezelfde dag wordt het pakket naar jou verstuurd. Je ontvangt twee flesjes en dat is genoeg voor 5 tot 7 weken. 

Na 5 weken spreken we elkaar weer en je bent altijd welkom om jouw vragen te stellen.

Balans voor Kinderen vindt persoonlijk contact erg belangrijk.  Ik, Gon, ben een ervaren moeder met een zoon met ASS en ben vaak tegen dezelfde problemen aangelopen als jij nu ondervindt.

Bestel Bachbloesem op Maat en ik neem spoedig contact met jou op om een persoonlijk consult in te plannen. 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Balans op Maat bevat

 

Gon de Ruijter is

 

 

© 2014 - 2022 Bachbloesem Praktijk Balans voor Kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel